BEHANDELINGEN

Basic Pedicure: Basis pedicure behandeling bestaat uit het reinigen, knippen, vormgeven van nagels en nagelriemen en dode huidcellen verwijderen. De basic pedicure zal worden afgerond met het incrèmen van de voeten.

Medisch Pedicure: Rodica Medisch Pedicure is in staat om op adequate wijze kwaliteit-, veiligheid-, arbo-, en milieubeleidsnormen in haar eigen bedrijf te handhaven, hieraan richting te geven en het te borgen binnen haar bedrijf, zodat gewerkt wordt volgens de geldende bedrijfsrichtlijnen en procedures. Rodica Medisch Pedicure werkt op vakkundige wijze volgens de code van de voetverzorger van het HBA (Hoofd Bedrijfschap Ambachten).

Specialistische technieken: Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en ben meer op de hoogte van de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan en gewone pedicure. Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit , zoals de behandeling van de risicovoet waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken ( o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Voetreflex Therapie: Bij voetreflex wordt druk uitgeoefend op deze punten, waardoor de corresponderende weefsels via dezelfde banen positief beïnvloed worden. Eventuele blokkades worden namelijk opgeheven met als gevolg dat de doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt gestimuleerd.

Energetische Therapie: Natuurgeneeskundige therapeuten werken vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat we de mens zien als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Massage Therapie: Veel klachten worden veroorzaakt door een vorm van overbelasting. Het zenuwstelsel kan geen goede keuze meer maken en een klacht of pijn is het gevolg. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld werkdruk, stress of psychosociale klachten. Bij segmentale massage worden extra technieken en manipulaties toegepast om deze klachten te bestrijden en krijgt het lichaam kans tot herstel.