ENERGIEBEHANDELING 60 min. €85

Beschrijving behandeling: Herstellen en in evenwicht komen

Energetisch therapeuten werken vanuit een holistische visie, zij zien de mens als één geheel; zowel mentaal, emotioneel en fysiek. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat jouw balans is verstoord. Een energetische behandeling is erop gericht om dat evenwicht te herstellen. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (door angsten, piekeren of stress) kan dat leiden tot emotionele disharmonie (zich somber voelen, zich snel geraakt of boos zijn) en dat kan weer tot lichamelijk disharmonie leiden in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes. De energetische therapie kan aanvullend naast reguliere en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze.

Magnetiseren: De energetisch therapeut werkt met energie, terwijl je op een behandeltafel ligt, wordt deze, door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam overgebracht. Dit wordt magnetiseren genoemd. Door het overbrengen van de energie wordt het zelf genezend vermogen geactiveerd. Deze helende energie is persoonlijk afgestemd en gaat daar waar het op dat moment nodig is. Het gaat naar die plekken welke geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en jouw levensenergie kan weer vrij stromen in jouw lijf.

Stress release: Wanneer is een energetische behandeling of healing wat voor jou? Een behandeling kan helpen bij lichamelijke klachten en waarbij er lichamelijk niets te vinden is. Die klachten waarmee je ‘moet leren leven’, angsten, stress en klachten die worden veroorzaakt doordat je niet lekker in je vel zit.

Tijdsduur: De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.