ENERGIE BEHANDELING [30 min] €50

Beschrijving behandeling: zittend of liggend

In balans brengen: Energetische therapie wordt al sinds het ontstaan van de mensheid toegepast voor het opruimen van blokkades een het bestrijden van angsten en aandoeningen. Om ieder mens zit een energetisch veld dat een onzichtbare kopie is van het lichaam en hierin kunnen blokkades ontstaan die doorwerken in het lichaam. Ik bewerk en corrigeer dat energetisch veld en de energie die ik jou geef richt zich daar waar nodig is en herstelt het zelfhelend vermogen van het lichaam. De blokkades worden opgeheven en je wordt weer in balans gebracht. Ik geef je bovendien de tools om te zorgen dat dat ook zo blijft. Je zult je energieker voelen en de ontstane ruimte geeft een blijvende ontspanning.

Hoe werkt het? Door alles wat leeft stroomt levensenergie. Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd onze handen precies dáár te leggen waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie door het lichaam gaat, kunnen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd zijn geraakt door pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan hierdoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak veroorzaakt.

De behandeling: De energetisch therapeut werkt met energie, terwijl je op een stoel zit, wordt deze, door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam overgebracht. Door het overbrengen van de energie wordt het zelf genezend vermogen geactiveerd. Deze energie is persoonlijk afgestemd en gaat daar waar het op dat moment nodig is. Het gaat naar die plekken welke geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en jouw levensenergie kan weer vrij stromen in jouw lijf.

Tijdsduur: De stoel behandeling duurt ongeveer 30 minuten.